“Undgå turistfælderne og få øje på et moderne London! Vores anbefalede oplevelser og skræddersyede guider, tilbyder et unikt perspektiv af hvad man kan foretage sig i den livlige storby. Har du opdaget noget særligt i London, som du gerne vil dele? Så tilføj dine oplevelser, og påbegynd dine egne guider nedenfor!” Sådan lyder det på Expedia, der har lavet en guide-portal med lidt anderledes oplevelser fra London. Marie Falk Petersen giver sit bud på en guide nedenfor…
Lokale London-tips – Find dit favorit sted i storbyen!

Artikel af: Marie Falk Petersen

London er fuld af liv og mennesker. Sidstnævnte kan ikke undgås og London bliver aldrig turist-fri, men derfor kan du godt gøre dit for at besøge det lidt mere specielle London, det London de lokale udforsker. Her får du 6 forslag til nogen anderledes steder du kan besøge når storbyhjertet banker og du skal besøge London igen eller første gang.

travel habit

Foto: Spitalfields market

En anderledes shoppeoplevelse

MARKED: Spitalfields Market er et traditionelt marked og interessant for mange mode-bloggere og andre som interesserer sig gevaldigt for mode. Markedet er blevet ikonisk, blandt andet fordi man kan shoppe vaskeægte 60’er-kluns, lækre boligartikler og meget mere. Markedet er helt sit eget, det er unikt og har sit helt eget personlige præg på Londons indbydende kultur.

ACCESSORIES: James Smiths & Sons ved Holborn er et besøg værd –her kan du virkelig gå amok i paraplyer og spadserestokke. Det lyder spøjst, men det er alt hvad butikken fokuserer på, og så er al inventar håndforarbejdet og specialfremstillet. Og selvom du ikke har brug en ny paraply, kan du stadig bruge en masse tid i butikken, og hvem ved – måske begynder det at styrtregne, og så får du pludselig brug for én meget hurtigt.

Drinks, drinks, drinks….

ØL: ”A pint, please!” – Ølkulturen i London er kommet for at blive, der diskuteres tit hvor vidt en øl er hoppy, malty og du kan altid få en craft beer, en af de mest populære forfriskninger i London. Mange lokale pubber hævder at være hovedstadens ældste, men det vides ikke med sikkerhed hvilken én der er den ældste, men du kan få lov til at teste et hav af forskellige lagers, draft beers og ales langs Themsen, hvor mange af Londons ældste pubber ligger gemt.

COCKTAILS: BYOC ligger centralt i Covent Garden, og bag bogstaverne står ordene: ”Bring Your Own Cocktails”, stedet er en speciel cocktailbar, da der overhovedet noget salg af alkohol. Til gengæld kan du med lidt charme få de venlige tjener til at mikse en herlig cocktail til dig med dine medbragte drikkevarer. Det er da ret sejt.

Kultur, kultur, kultur..

BIOGRAF: Londons excentriske metropol byder på kultur for enhver smag. Her findes hemmelige biografer, såsom Secret Cinema, hvor placeringen skifter fra gang på gang. Hvor dagens begivenhed finder sted finder du ud af via en simpel og gådefuld sms-besked. Meget mystisk, meget London-like!

MUSEUM: London Science Museum tilbyder museumsoplevelser med events og rundvisninger sent på aftenen. Her kan voksne mennesker nyde forfriskninger og tilbringe en hel aften i videnskabens tegn. Størstedelen ved disse museums-events er lokale.

Alle oplevelser er at finde på Expedias My Real London, en guide-portal med anderledes oplevelser fra storbyen. På hjemmesiden kan du tilføje egne oplevelser fra din London-rejse og lave dine egne guider fra dine og andre London-fanatikeres oplevelser.

Untitled

 Foto: Expedia.dk